Volums, sagues i arcs argumentals del manga

Els capítols del manga de One Piece estan organitzats per volums o toms. Cada volum posseeix un títol descriptiu, el qual generalment és un títol d’un dels capítols independent de la resta.

One Piece és publicada com una sèrie a la revista antològica de manga, Weekly Shonen Jump. La seva publicació és setmanal i cada any es publiquen uns 45-48 capítols. Tres o quatre mesos després de ser publicats a la Jump, aquests capítols es compilen en volums o tankōbon, que contenen entre 9 a 11 capítols, i cadascun conté al voltant de 200 pàgines. Aquests volums també inclouen il·lustracions noves a la portada, esbossos de personatges, una columna de preguntes i respostes per a l’autor (anomenada SBS), una secció on es presenten els FanArts enviats pels lectors, i d’altres característiques addicionals. No obstant, a causa de les limitacions econòmiques del format tankōbon, qualsevol portada originalment impresa en color (excepte la portada) es torna en blanc i negre com la resta de pàgines del volum.

En aquesta secció hi recopilem totes les portades del manga existents separades segons les sagues i els arcs argumentals que tracten.

Mar de la Supervivència – Saga dels Supernoves

Saga de l’East Blue

[su_spoiler title=”Arc de Romance Dawn” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols de l’1 al 7 – Volum 1

L’Arc de Romance Dawn, també conegut com a l’Arc del Capità Morgan, és el primer arc argumental de la Saga de l’East Blue i conté tres històries en una.

La primera és com en Monkey D. Ruffy va aconseguir els seus poders, es veu una mica de la seva infància i que té el somni de convertir-se en el futur Rei dels Pirates. La segona història és la trobada amb en Coby i l’Alvida. L’última història és la d’en Ruffy intentant que el Caçador de Pirates Roronoa Zoro, se li uneixi a la tripulació mentre s’encarreguen de l’Armada i del Capità Morgan.

L’arc transcorre en tres localitzacions: Illa de Dawn (infància del Ruffy), Illa Goat (combat entre en Ruffy i l’Alvida) i Shells Town (combat entre en Ruffy i el Capità Morgan). Els flashbacks d’en Zoro passen a Shimotsuki.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc del Pallasso Buggy” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 8 al 21 – Volums 1, 2 i 3

L’Arc del Pallasso Buggy, també conegut com l’Arc de la Ciutat Orange, és el segon arc argumental de la Saga de l’East Blue.

En Ruffy i en Zoro s’enfronten als Pirates d’en Buggy per a rescatar a una ciutat i als seus habitants del tirà Buggy. També coneixen la seva futura navegant Nami i obtenen un mapa per entrar a la Grand Line.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc del Capità Kuro” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 22 al 41 – Volums 3, 4 i 5

L’Arc del Capità Kuro, també conegut com l’Arc de Syrup, és el tercer arc argumental de la Saga de l’East Blue.

En Ruffy, en Zoro i la Nami arriben a Syrup en busca d’un vaixell i és allà on es topen amb l’Usopp, el mentider local de la vila. Aquest cop, els Pirates del Barret de Palla s’hauran d’enfrontar amb en Kuro i la seva banda pirata del Gat Negre, per salvar la vida de la Kaya, l’amiga de l’Usopp.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc del Baratie” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 42 al 68 – Volums 5, 6, 7 i 8

L’Arc del Baratie, també conegut com l’Arc de Don Krieg, és el quart arc argumental de la Saga de l’East Blue.

Els Pirates del Barret de Palla es troben amb en Johnny i en Yosaku, dos caçadors de recompenses que són antics companys d’en Zoro. Ells els dirigeixen al restaurant flotant “Baratie”, una mena d’oasis flotant al mig de l’oceà on es troben amb el seu futur cuiner, en Sanji. Després d’una sèrie d’esdeveniments, el que era considerat el pirata més fort de l’East Blue, Don Krieg, fixa el Baratie com el seu objectiu per a reemplaçar la seva gran flota de vaixells que va ser destruïda per un dels Set Guerrers del Mar, Dracule Mihawk. El destí del restaurant està en joc.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc d’Arlong Park” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 69 al 95 – Volums 8, 9, 10 i 11

L’Arc d’Arlong Park, també conegut com l’Arc de l’Arlong, és el cinquè arc argumental de la Saga de l’East Blue.

Després que la Nami robés el Going Merry, l’Usopp, en Zoro i en Johnny, i més tard en Ruffy, en Sanji i en Yosaku, la segueixen fins la Vila de Cocoyashi, lloc natal de la Nami governat per l’home-peix tirà, Arlong. És aquí on el passat i els vertaders motius de la forma d’actuar estranya de la Nami surten a la llum. Els Pirates del Barret de Palla coneixeran la trista història de la Nami i lluitaran per alliberar-la del seu passat. Aquest arc transcorre a les Illes Conomi.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc de Loguetown” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 96 al 100 – Volums 11 i 12

L’Arc d’Arlong Park, també conegut com l’Arc de l’Arlong, és el cinquè arc argumental de la Saga de l’East Blue.

Després que la Nami robés el Going Merry, l’Usopp, en Zoro i en Johnny, i més tard en Ruffy, en Sanji i en Yosaku, la segueixen fins la Vila de Cocoyashi, lloc natal de la Nami governat per l’home-peix tirà, Arlong. És aquí on el passat i els vertaders motius de la forma d’actuar estranya de la Nami surten a la llum. Els Pirates del Barret de Palla coneixeran la trista història de la Nami i lluitaran per alliberar-la del seu passat. Aquest arc transcorre a les Illes Conomi.

[/su_spoiler]

Saga d’Alabasta

[su_spoiler title=”Arc del Mont Invertit” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 101 al 105 – Volum 12

L’Arc del Mont Invertit, també conegut com l’Arc de la Raboon, és el setè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i el primer de la Saga d’Alabasta.

Els Pirates del Barret de Palla hauran de travessar el Mont Invertit per a poder entrar a la Grand Line. No obstant, es trobaran amb un singular obstacle en entrar a la Grand Line, començant d’aquesta manera la seva aventura pel “Cementiri de Pirates”. A més, tot i que sigui curt, aquest arc és indispensable per a que un nou membre s’uneixi a la banda més endavant.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc de Whiskey Peak” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 106 al 114 – Volums 12 i 13

L’Arc de Whiskey Peak és el vuitè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i el segon de la Saga d’Alabasta.

Amb un Log Pose a les seves mans, els Pirates del Barret de Palla es dirigeixen a Whiskey Peak, una ciutat que acull als pirates amb els braços oberts i els tracta com a celebritats. Òbviament, és massa bo per ser veritat i els residents de la ciutat són en realitat caçadors de recompenses que pertanyen a una misteriosa organització que es convertirà en un dels més grans enemics dels Pirates del Barret de Palla.

Aquest arc transcorre principalment a l’Illa dels Cactus, la primera illa visitada pels Pirates del Barret de Palla a la Grand Line.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc de Little Garden” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 115 al 129 – Volums 13, 14 i 15

L’Arc de Little Garden és el novè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el tercer de la Saga d’Alabasta.

Little Garden és la segona illa visitada pels Pirates del Barret de Palla a la Grand Line. És una illa d’estiu que es troba despoblada tret pels dinosaures i de dos gegants que lluiten des de fa 100 anys, en Dorry i en Brogy.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc de Drum” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 130 al 154 – Volums 15, 16 i 17

L’Arc de Drum  és el desè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el quart de la Saga d’Alabasta.

Drum és la tercera illa visitada pels Pirates del Barret de Palla a la Grand Line, una illa amb un cru clima hivernal. Durant aquest arc s’introdueix al futur metge dels Pirates del Barret de Palla, el doctor Tony Tony Chopper, el qual coneixen després de desviar el seu rumb cap Alabasta per a aconseguir un metge que atengués la malaltia fatal de la Nami.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc d’Alabasta” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 155 al 217 – Volums 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 i 24

L’Arc d’Alabasta és l’onzè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el cinquè de la Saga d’Alabasta.

Els Pirates del Barret de Palla, la Vivi i en Carue, per fi arriben al Regne d’Alabasta i comencen el seu recorregut pel desert per a poder arribar a la ciutat d’Alubarna abans que una guerra massiva esclati entre l’Exèrcit del Rei i l’Exèrcit Rebel. No obstant, el vertader causant de la guerra, en Mr. 0 (en Crocodile, un dels Set Guerrers del Mar) i la resta dels Agents Oficials de la Banda Baroque faran tot el que puguin per impedir que els Pirates del Barret de Palla i la Vivi interfereixin en el seu pla per conquerir Alabasta.

L’Illa Sandy, el lloc on s’ubica el Regne d’Alabasta, és la quarta illa visitada pels Pirates del Barret de Palla a la Grand Line. El regne també és conegut com el Regne de la Sorra i està governat pel Rei Nefertari Cobra, el pare de la Vivi.

[/su_spoiler]

Saga de l’Illa del Cel

[su_spoiler title=”Arc de Jaya” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 218 al 236 – Volums 24 i 25

L’Arc de Jaya, és el dotzè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el primer de la Saga de l’Illa del Cel.

Jaya és la cinquena illa visitada pels Pirates del Barret de Palla a la Grand Line. L’illa es divideix principalment en dues parts, el costat oest que està gairebé format del tot per boscos tropicals on hi habiten diverses criatures (especialment insectes), i el costat est, on s’ubica la ciutat de Mock Town, una ciutat sense llei plena de pirates.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc d’Skypiea” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 237 al 302 – Volums 26, 27, 28, 29, 30, 31 i 32

L’Arc d’Skypiea és el tretzè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el segon de la Saga de l’Illa del Cel.

Els Pirates del Barret de Palla finalment arriben a l’illa del cel Skypiea, la sisena illa visitada pels protagonistes a la Grand Line. L’illa es divideix principalment en dues parts, l’Illa dels Àngels, on hi viuen els “àngels” i el Jardí Superior, una altra illa que en realitat és una gran part de Jaya, just on es trobava la Ciudad d’Or. A més a més, els Pirates del Barret de Palla hauran d’enfrontar-se contra el Déu Eneru, qui amenaça amb destruir tota Skypiea.

[/su_spoiler]

Saga de Water 7

[su_spoiler title=”Arc de Long Ring Long Land” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 303 al 321 – Volums 32, 33 i 34

L’Arc de Long Ring Long Land, també conegut com l’Arc del Davy Back Fight, és el catorzè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el primer de la Saga de Water 7.

Després de caure d’Skypiea, els Pirates del Barret de Palla arriben a l’illa de Long Ring Long Land, la setena illa visitada pels protagonistes a la Grand Line. En aquest lloc se celebra una competició entre els Pirates del Barret de Palla i els Pirates d’en Foxy, anomenat Davy Back Fight. També és l’escenari del combat entre l’Almirall Aokiji i en Monkey D. Ruffy.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc de Water 7″ open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 322 al 374 – Volums 34, 35, 36, 37, 38 i 39

L’Arc de Water 7, és el quinzè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el segon de la Saga de Water 7.

Després de derrotar en Foxy, en Ruffy s’enfronta contra l’Almirall Aokiji, qui diu que la Nico Robin és una amenaça pel futur de la seva banda i per això l’haurien d’abandonar. Després que en Ruffy i la Robin es recuperessin del duel contra l’Aokiji, la banda pirata arriba a Water 7, la Ciutat de l’Aigua, que és la vuitena illa visitada pels Pirates del Barret de Palla a la Grand Line. Allà busquen un mestre d’aixa per a arreglar els desperfectes del Going Merry, però quan es troben amb els fusters de la Galley-La Company, reben la pitjor notícia que s’esperaven: el Merry està massa malmès i ja no pot navegar més.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc d’Enies Lobby” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 375 al 430 – Volums 39, 40, 41, 42, 43 i 44

L’Arc d’Enies Lobby, és el setzè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el tercer de la Saga de Water 7.

Els Pirates del Barret de Palla, juntament amb els membres de la Galley-La Company i la Família Franky, arriben a Enies Lobby, que és la novena illa visitada pels protagonistes a la Grand Line. Després de la desaparició de la Nico Robin a Water 7 a causa de la intervenció del CP9, els protagonistes decideixen perseguir-los fins a Enies Lobby després d’un intent fallit de recuperar la seva companya en el Puffing Tom. Aquest arc sembla ser un punt d’avanç per a cadascú dels Pirates del Barret de Palla, ja que gairebé tots es tornen més forts d’alguna o altra manera. També se’ns mostra el passat de la Nico Robin i la segona Buster Call de la sèrie. En aquest arc, els Pirates del Barret de Palla s’acomiaden del seu estimat vaixell, el Going Merry.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc del retorn a Water 7″ open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 431 al 441 – Volums 45 i 46

L’Arc del retorn a Water 7 és el dissetè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el quart de la Saga de Water 7.

Aquest arc relata las conseqüències després que els Pirates del Barret de Palla derrotessin el CP9, haguessin declarat la guerra al Govern Mundial i haguessin participat en la destrucció d’Enies Lobby. Els protagonistes s’acomiaden del Going Merry, que està destrossat després de salvar-los de la mort segura a Enies Lobby. Després del seu funeral, en Ruffy es retroba amb el seu avi, que li explica qui és el seu pare i revela l’existència dels Quatre Emperadors, els quatre pirates que governen el Nou Món. En una altra illa de la Grand Line, l’Ace es troba per fi amb en Barbanegra i els seus homes, i comencen a lluitar.

[/su_spoiler]

Saga de Thriller Bark

[su_spoiler title=”Arc de Thriller Bark” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 442 al 489 – Volums 46, 47, 48, 49 i 50

L’Arc de Thriller Bark és el divuitè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és l’únic arc de la Saga de Thriller Bark.

Durant el seu viatge cap a l’Illa dels Tritons, els Pirates del Barret de Palla acaben endinsant-se en una zona de la Grand Line anomenada Triangle Florià. Allà es troben amb en Brook, un esquelet vivent que era l’únic navegant d’un vaixell fantasma. El nou vaixell dels protagonistes, el Thousand Sunny, i el vaixell fantasma, acaben atrapats dins la frontera d’un vaixell illa anomenat Thriller Bark, un territori fantasmagòric on les ombres de les persones que hi acaben atrapades, són robades per un dels Set Guerrers del Mar, en Gecko Moria. Les ombres d’en Ruffy, en Zoro, en Sanji, la Robin i en Brook han sigut robades pel Moria i s’han d’afanyar en recuperar-les abans que surti el sol, o els seus cossos es desintegraran. Un cop derroten en Moria i els seus homes, apareix un altre Guerrer del Mar, en Bartholomew Kuma. Un cop el darrer se’n va del vaixell illa, en Brook se’ls uneix a la tripulació i es converteix en el músic de bord.

[/su_spoiler]

Saga de la Gran Guerra

[su_spoiler title=”Arc de l’Arxipèlag de Sabaody” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 490 al 513 – Volums 50, 51, 52 i 53

L’Arc de l’Arxipèlag de Sabaody és el dinovè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el primer de la Saga de la Gran Guerra.

Durant el seu viatge cap a l’Illa dels Tritons, els Pirates del Barret de Palla salven la sirena Keimi de ser devorada per un Rei del Mar. Aquesta els diu que els ajudarà a arribar a l’illa submarina però abans han de rescatar en Hachi d’un home emmascarat que odia molt en Sanji. El darrer resulta ser en Duval, un home que s’assembla molt al dibuix del cartell de recompensa d’en Sanji i l’odia perquè tot i no ser pirata, l’Armada li va al darrera perquè el confonen amb ell. En Sanji li arregla la cara i en Duval, el Hachi, la Keimi i els protagonistes es dirigeixen a l’Arxipèlag de Sabaody per a recobrir el Thousand Sunny amb resina de manglar i poder viatjar cap a l’Illa dels Tritons. El recobridor resulta ser en Silvers Rayleigh, la mà dreta del Rei dels Pirates, i aquest els explica detalls sobre en Gol D. Roger. Tot i la serenor, en Ruffy colpeja un Noble Mundial i provoca l’arribada a Sabaody de l’Almirall Kizaru, els Pacifistes i en Sentomaru. Davant de tants enemics i la seva feblesa per a enfrontar-se a tots ells, apareix en Bartholomew Kuma i els salva de la mort separant la tripulació i enviant a cadascú en una illa lluny d’allà.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc d’Amazon Lily” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 514 al 523 – Volums 53 i 54

L’Arc d’Amazon Lily és el vintè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el segon de la Saga de la Gran Guerra.

Quan en Bartholomew Kuma separa a tots els Pirates del Barret de Palla i els envia a diferents illes, en Ruffy és enviat a Amazon Lily, una illa on només hi habiten dones. Allà coneix a una dels Set Guerrers del Mar, la Boa Hancock, que ha sigut convocada a Marineford per a l’execució de l’Ace Punys de Foc, que encara es troba empresonat a Impel Down. La Hancock s’enamora d’en Ruffy i quan aquest descobreix que el seu germà serà executat, li demana ajuda a la Princesa de la Serp per a infiltrar-se a Impel Down i intentar salvar-lo abans que sigui enviat a Marineford. Aquesta accepta i l’ajuda a infiltrar-se al vaixell de l’Armada del Vicealmirall Momonga, que es dirigeix per petició d’ella a la gran presó del Govern Mundial.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc d’Impel Down” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 524 al 548 – Volums 54, 55 i 56

L’Arc d’Impel Down és el vint-i-unè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el tercer de la Saga de la Gran Guerra.

Transcorre immediatament després de l’Arc d’Amazon Lily. En Ruffy, amb l’ajuda de la Boa Hancock, s’infiltrarà a Impel Down per a rescatar el seu germà Ace i evitar que l’executin a Marineford. Durant la seva infiltració, es topa amb el Pallasso Buggy, que estava pres però s’ha escapat de la seva cel·la amb les habilitats de la seva Fruita del Diable. En Buggy l’orienta dins Impel Down i l’ajuda a arribar als nivells més profunds de la presó, que és on es troba l’Ace. Durant aquesta infiltració, en Ruffy es troba amb antics enemics que s’alien amb ell per a poder escapar de la gran presó. Quan arriben a l’últim nivell, l’Ace ja està sent traslladat a Marineford per a ser executat, així que s’han d’afanyar en sortir d’Impel Down. En Buggy organitza un motí i més de 200 presos s’uneixen a la fuga i escapen d’Impel Down. En Barbanegra també arriba a la presó i allibera els presos més forts de l’últim nivell. Derrota el Cap de Carcellers Magellan i també es dirigeix a Marineford.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc de Marineford” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 549 al 580 – Volums 56, 57, 58 i 59

L’Arc de Marineford és el vint-i-dosè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el quart de la Saga de la Gran Guerra.

Transcorre immediatament després de l’Arc d’Impel Down. Com que en Ruffy no ha pogut rescatar l’Ace d’Impel Down abans que fos traslladat a Marineford, ell i els altres fugitius de la presó (amb grans personalitats com l’Emporio Ivankov, l’Inazuma, en Crocodile, en Jinbe, en Galdino, en Daz Bones i en Buggy) es dirigeixen al Quarter General de l’Armada perquè en Ruffy pugui rescatar el seu germà. No obstant, les probabilitats de rescatar-lo es parteixen amb l’enfrontament de la banda d’un dels Quatre Emperadors, en Barbablanca, contra els Set Guerrers del Mar i l’Armada. En Ruffy podrà estar a l’altura de les circumstàncies en aquest xoc de poders?

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc del 3D2Y” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 581 al 597 – Volums 59, 60 i 61

L’Arc del 3D2Y és el vint-i-tresè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el cinquè de la Saga de la Gran Guerra. També és l’últim arc de la primera meitat de la sèrie.

Aquest arc es divideix principalment en dues parts: primer el trauma emocional d’en Ruffy després de perdre el seu germà en la guerra, cosa que el porta a recordar tot el seu passat (quan va conèixer l’Ace i un altre noi anomenat Sabo, com tots tres van fer-se amics i van decidir convertir-se en germans) D’altra banda, narra els esdeveniments i les conseqüències de la guerra: com va afectar la mort d’en Barbablanca al món i la decisió d’en Ruffy per a decidir el seu futur i el de la seva tripulació.

[/su_spoiler]

Mar Final – Saga del Nou Món

Saga de l’Illa dels Tritons

[su_spoiler title=”Arc del retorn a Sabaody” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 598 al 602 – Volum 61

L’Arc del retorn a Sabaody és el vint-i-quatrè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el primer de la Saga de l’Illa dels Tritons. També és el primer arc de la segona meitat de la sèrie.

Han passat dos anys després de la Guerra de Marineford i en Ruffy i els seus amics es retroben a l’Arxipèlag de Sabaody, tal com havien acordat. Allà, una colla de farsants es fan passar pels Pirates del Barret de Palla per aconseguir nous tripulants aprofitant la fama dels protagonistes. Entre el grup de nous tripulants per la Falsa Banda s’hi troben en Caribou i en Coribou, els Supernoves d’aquesta generació. En Ruffy revela la veritat d’aquella estafa quan s’enfronta a un Pacifista i en Caribou rebel·la contra en Demalo Black, el fals Ruffy. Després, en Ruffy s’acomiada d’en Rayleigh i els Pirates del Barret de Palla i els Pirates d’en Caribou es dirigeixen cap a l’Illa dels Tritons.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc de l’Illa dels Tritons” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 603 al 653 – Volums 61, 62, 63, 64, 65 i 66

 

L’Arc de l’Illa dels Tritons és el vint-i-cinquè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el segon de la Saga de l’Illa dels Tritons. És el segon arc de la segona meitat de la sèrie.

Han passat moltes coses des que el Log Pose va apuntar a l’Illa dels Tritons a Water 7, però els Pirates del Barret de Palla per fi hi han anat. Allà es troben amb en Jinbe i just llavors hi ha un intent de cop d’estat per uns homes-peix racistes extremistes que odien els éssers humans perquè des de petits que els han inculcat aquestes idees. Es volen apoderar del control de l’Illa dels Tritons perquè en breus hi haurà un Reverie i no volen que el Rei Neptú representi al Regne de Ryugu com a un tritó amigable amb els humans. El seu odi i por cap als humans és tan gran, que quan no pot apoderar-se del regne, aprofita els poders del seu aliat Vander Decken IX per llançar la gran Arca Noah sobre l’Illa dels Tritons amb l’objectiu de destruir-la. Un cop és derrotat pel Ruffy, i la Princesa Shirahoshi evita que l’Arca Noah caigui sobre l’illa, es fa un gran convit i els Pirates del Barret de Palla es mengen tots els caramels que anaven a ser enviats a la Big Mom, una dels Quatre Emperadors. Aquesta busca explicacions i en Ruffy la desafia a un duel al Nou Món.

[/su_spoiler]

Saga de Dressrosa

[su_spoiler title=”Arc de Punk Hazard” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 654 al 699 – Volums 66, 67, 68, 69 i 70

L’Arc de Punk Hazard és el vint-i-sisè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el primer de la Saga de Dressrosa. És el tercer arc de la segona meitat de la sèrie.

Un cop arriben al Nou Món, els Pirates del Barret de Palla reben una trucada estranya d’una illa propera que el Log Pose no detecta, anomenada Punk Hazard. Es dirigeixen allà, i així arriben primera illa visitada pels Pirates del Barret de Palla al Nou Món. A l’illa coneixeran en Caesar Clown, un antic científic del Govern Mundial que treballa pels Baixos Fons, és a dir, pel misteriós “Joker”. Tornaran a trobar-se amb en Trafalgar Law, que ara és un dels Set Guerrers del Mar i fa dos anys va ajudar en Ruffy a fugir de la Guerra de Marineford i a curar-se de les seves ferides. En Ruffy i en Law faran una aliança per destruir els tancs de SAD que hi ha a l’illa, que es tracta d’una substància que en Joker utilitza per a fer Fruites del Diable artificials (SMILE). Per fer-ho també hauran d’aliar-se amb el Vicealmirall Smoker, qui vol detenir al traïdor del G-5, el Vicealmirall Vergo, qui realment estava sota les ordres del Joker.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc de Dressrosa” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 700 al 801 – Volums 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 i 79

L’Arc de Dressrosa és el vint-i-setè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el segon de la Saga de Dressrosa. És el quart arc de la segona meitat de la sèrie.

Després de derrotar la Monet, en Caesar i en Vergo, en Law i els Pirates del Barret de Palla segresten en Caesar per doblegar en Joker, que resulta ser un dels Set Guerrers del Mar, en Donquixote Doflamingo, i es dirigeixen a l’illa que governa, Dressrosa. Aquesta resulta la segona illa visitada pels Pirates del Barret de Palla al Nou Món. En Doflamingo mantenia tractes amb en Kaido, un dels Quatre Emperadors, entregant-li les SMILEs que podia fabricar a Dressrosa gràcies al SAD que fabricava en Caesar a Punk Hazard. Sense en Caesar, els tractes no es poden complir perquè en Doflamingo no podria disposar de SAD, així que en Kaido l’atacaria directament. El pla del Law és tornar-li en Caesar a en Joker, amb la condició que aquest abdiqui el seu tron de Dressrosa i abandoni els Set Guerrers del Mar. Alhora planeja destruir-li la fàbrica d’SMILEs, amb l’objectiu que en Kaido, mati en Doflamingo. En cas de no aconseguir la segona part del pla, en Doflamingo seria perseguit per l’Armada ja que no l’empararia el títol de Guerrer del Mar. El problema d’en Law, és el que li diu en Vergo, que no coneix del tot el passat d’en Joker.

[/su_spoiler]

Saga dels Quatre Emperadors

[su_spoiler title=”Arc de Zou” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 802 al 822 – Volums 80, 81 i 82

L’Arc de Zou és el vint-i-vuitè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el primer de la Saga dels Quatre Emperadors. És el cinquè arc de la segona meitat de la sèrie.

Després de la derrota d’en Donquixote Doflamingo, els Pirates del Barret de Palla, en Trafalgar Law i els samurais continuen el seu viatge cap a Zou per a trobar-se amb en Sanji, en Chopper, la Nami, en Brook, en Caesar i en Momonosuke, que s’havien separat de la tripulació a Dressrosa. Zou és la tercera illa visitada pels Pirates del Barret de Palla al Nou Món. Un cop hi arriben, veuen que ha sigut atacada pels Pirates d’en Kaido i coneixen la tribu dels Mink. Però, ep! En Sanji i en Caesar no són amb els altres i se’ns revela que han sigut segrestats pels Pirates de la Big Mom. En Ruffy, en Chopper, la Nami, en Brook, i dos Mink: en Pedro i la Carrot, se’n van de Zou per a rescatar en Sanji d’un casament arranjat que la seva família i la Big Mom li han preparat a l’illa de l’Emperadriu Pirata, Whole Cake.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc de l’Illa de Whole Cake” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 823 al 902 – Volums 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 i 90

L’Arc de l’Illa de Whole Cake és el vint-i-novè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el segon de la Saga dels Quatre Emperadors. És el sisè arc de la segona meitat de la sèrie.

Un cop és informat que en Sanji es va dirigir voluntàriament a l’Illa de Whole Cake amb en Capone Bege amb la intenció de casar-se amb una de les filles de la Big Mom, en Ruffy decideix partir cap a l’Arxipèlag de Tot Land guiat pel Pekoms i un petit grup de companys. El seu objectiu és recuperar en Sanji sense provocar un conflicte amb l’Emperadriu Pirata Charlotte Linlin, però quan el Ruffy es troba amb el cuiner, aquest se li enfronta perquè ha tractat amb la Big Mom que si es casa amb la Charlotte Pudding, l’Emperadriu Pirata no matarà els Pirates del Barret de Palla. En Ruffy i la Nami són atrapats pels Pirates de la Big Mom i són alliberats pel Jinbe, qui ha vingut a l’illa per trencar l’aliança entre els Pirates del Sol i els de la Charlotte Linlin. En Sanji es retroba amb la seva família després d’haver fugit d’ella quan era un nen petit i s’adona que només el volen per arribar a una aliança amb la Big Mom, qui realment vol matar la família d’en Sanji, els Vinsmoke, per quedar-se amb la seva tecnologia i exèrcit. En Capone Bege vol assassinar la Big Mom i decideix aliar-se amb en Sanji (qui ha descobert el pla de l’Emperadriu) i els Pirates del Barret de Palla i boicotejar el casament. L’aliança pirata boicoteja el casament i destrueix el pastís de noces, cosa que provoca un dels trastorns alimentaris de la Charlotte Linlin i en Sanji es veu obligat a preparar un altre pastís per aturar la seva fúria descontrolada. Mentrestant, comença el pla de fugida de l’illa. En Ruffy derrota en Charlotte Katakuri i just després fuig de Whole Cake amb l’ajuda dels Vinsmoke, els Pirates Firetank i en Jinbe, que s’ha unit a la tripulació del Barret de Palla, però lluita contra els Pirates de la Big Mom per ajudar en Ruffy a escapar de l’illa.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc del Reverie” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 903 al 908 – Volum 90

L’Arc del Reverie és el trentè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el tercer de la Saga dels Quatre Emperadors. És el setè arc de la segona meitat de la sèrie.

Un cop cada quatre anys se celebra el Reverie (Levely en japonès), una reunió de reis i caps d’estat situada a la Terra Santa de Mary Geoise. Aquest any, se celebra el Reverie i tot de cares conegudes han sigut convidades a participar: el Regne de Ryugu amb el Rei Neptune, Dressrosa amb el Rei Riku, Sakura amb el Rei Dolton, Alabasta amb el Rei Cobra, Goa amb el Rei Stelly… Stelly? Sí, el germanastre d’en Sabo ha esdevingut el rei de Goa i també ha sigut convocat a Mary Geoise. De fet, és el primer cop que hi va i allà serà nomenat oficialment rei de Goa, davant la imatge d’unió mundial entre regnes: el Tron Buit, un tron situat al mig del planeta i que simbolitza la unió de tots els països que integren el Govern Mundial. Ningú hi pot seure, perquè el Govern Mundial no té un rei que ho governi tot… O sí? A Mary Geoise també han aparegut els comandants de l’Exèrcit Revolucionari per rescatar en Bartholomew Kuma, que és un esclau del Poble dels Dracs Celestials. Hi ha una unió tan gran de personatges amb tantes ganes de muntar saraus, que és evident que això no acabarà bé!

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arc del País de Wano” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Capítols del 909 a l’actualitat – Volums 90, 91…

L’Arc del País de Wano és el trenta-unè arc argumental del manga i l’anime de One Piece i és el quart de la Saga dels Quatre Emperadors. És el vuitè arc de la segona meitat de la sèrie.

En Ruffy i la part de la tripulació que van ser a l’Illa de Whole Cake arriben al País de Wano, una terra completament aïllada de l’exterior i governada pel Shogun Orochi, l’home que va embrutir completament el bon nom del Clan Kozuki, la família del petit Momonosuke. Wano també és un dels territoris d’en Kaido i el país més proper a la seva seu central, l’Illa d’Onigashima. En Ruffy s’ha de reunir amb els seus amics, els pirates d’en Law i el grup d’en Kin’emon per enfrontar-se a un dels Quatre Emperadors i al shogun de Wano per a poder recuperar el prestigi del Clan Kozuki, venjar la mort d’en Kozuki Oden i salvar els habitants de Wano de la tirania d’en Kaido.

[/su_spoiler]

Volums extres

Volums especials per les pel·lícules

[su_spoiler title=”Volum 0″ open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

En aquest volum hi ha informació extra de la pel·lícula Strong World i el Capítol 0 del manga:

Tres anys abans de l’Era dels Pirates, en Gol D. Roger i en Shiki van lluitar en una batalla coneguda com “la Batalla d’Edd War”, guanyada pel Roger i la seva tripulació, ajudats també per una oportuna tempesta. En aquesta batalla en Shiki va patir un accident i va quedar amb un tros de timó encastat al cap. Dos anys després els Pirates d’en Roger conquereixen la Grand Line i el seu capità rep el títol de Rei dels Pirates. Després d’això, la seva tripulació se separa i  en cert moment en Roger és capturat. En Shiki no s’ho pot creure i va a Marineford per a detenir l’execució però perd i és empresonat a Impel Down. Al cap d’una setmana executen en Roger i inicia la Gran Era dels Pirates. Al cap de dos anys, en Shiki s’escapa d’Impel Down tallant-se els peus, i se’ns mostra què estan fent llavors diversos personatges que ja coneixem. En Shiki es troba amb el Barbablanca al Moby Dick dient que el món encara no coneix el terror d’un pirata i més endavant, a l’Illa de Merveille a la Grand Line, en Shiki comença un pla que trigarà vint anys en estar a punt. En Shiki es prepara perquè el món vegi l’infern i durant la trama d’Strong World, ja han passat aquests vint anys.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Volum 1000″ open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

En aquest volum hi ha informació extra de la pel·lícula One Piece Film Z.

En el passat va existir un oficial de l’Armada anomenat Zephyr, Braç Negre. Era un Almirall que tenia gran respecte pels soldats de l’Armada, i que aspirava a convertir-se en un heroi. Zephyr creia en la justícia, fet pel qual es va unir a l’Armada, va tenir una família, una dona i un fill, a qui estimava més que a ningú. No obstant això, la seva felicitat va ser interrompuda, quan un dia, un pirata va assassinar la seva dona i fill i a causa d’això, va voler renunciar el seu càrrec d’Almirall, però va ser persuadit per la resta d’oficials perquè no ho fes. 23 anys després, en Zephyr perdre el seu braç, i la seva tripulació, excloent l’Ain i en Bins, va ser massacrada per un pirata, al qual Z, va perdonar la vida. Un any abans de la història actual, el mateix pirata que li va tallar el braç, va ser convidat pel Govern Mundial per formar part dels Set Guerrers del Mar. Sentint-se traït pel Govern i per l’Armada, en Zephyr va abandonar-ho tot i fent-se dir Z, va formar la Neo Armada, una organització amb l’objectiu d’exterminar a tots els pirates. Va robar les Pedres Dyna per a poder complir el seu objectiu, però tot tindrà un dràstic canvi, quan en Z, s’enfronti als Pirates del Barret de Palla.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Volum 777″ open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

En aquest volum hi ha informació extra de la pel·lícula One Piece Film Gold, que podeu trobar en aquesta secció del web.

One Piece Film Gold se situa a Gran Tesoro, un país independent pel Govern Mundial, i alhora la ciutat d’entreteniment més gran del món on coneguts pirates, soldats de l’Armada i milionaris de tot el món es reuneixen en un “santuari absolut” que el Govern no pot tocar.

Allà, els Pirates del Barret de Palla compleixen amb les regles del país, fins que són enganyats per l’Emperador d’Or, Gild Tesoro, i aquest captura en Zoro demanant una recompensa impossible per a poder-lo salvar de l’execució pública que li practicarà. En Ruffy i els seus amics intentaran robar a l’home més ric del món per a poder salvar en Zoro de la mort i alhora salvar a tots els esclaus que treballen pel Tesoro per ser incapaços de pagar els diners que li deuen en haver perdut les seves apostes als casinos de Gran Tesoro.

[/su_spoiler]

Volums de la “Novel A”

[su_spoiler title=”Volum 1 de la Novel A” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

La One Piece “Novel A” o “Novel Ace” és una novel·la oficial escrita en tres edicions de la One Piece Magazine. Relata la vida d’en Portgas D. Ace després del començament del seu viatge i abans que es trobés amb en Barbablanca.

Després de publicar les 3 parts de la novel·la en els 3 Volums de la One Piece Magazine, Shueisha ha anunciat que hi haurà una seqüela d’aquesta novel·la, on es narraran les aventures de l’Ace en el Nou Món.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Volum 2 de la Novel A” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

La One Piece “Novel A” o “Novel Ace” és una novel·la oficial escrita en tres edicions de la One Piece Magazine. Relata la vida d’en Portgas D. Ace després del començament del seu viatge i abans que es trobés amb en Barbablanca.

Aquesta és la seqüela de les 3 parts de la novel·la publicades en els 3 Volums de la One Piece Magazine, on es narren les aventures de l’Ace en el Nou Món.

[/su_spoiler]

Esdeveniment One Piece x Kyoto

[su_spoiler title=”Volum 794″ open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Per a les festes de Kyoto de 2017 es va realitzar un esdeveniment de One Piece titulat “One Piece x Kyoto” en què Eiichiro Oda fomentava el turisme de Kyoto mitjançant una història que ell mateix havia escrit, a més que en diversos llocs de l’antiga capital hi hauria diversos cartells i animacions de personatges de One Piece promocionant el turisme i les festes de la ciutat. Al Volum 794 hi hauria recopilada la història escrita per Oda amb tots els seus esbossos i altres dades que estaria basada en la llegenda de Kyoto del Nue:

El 1153, l’emperador Konoe es va posar malalt després de tenir uns terribles malsons cada nit, i un núvol fosc apareixia a les dues de la nit al terrat del palau de Kyoto durant aquell estiu. La llegenda diu que el samurai Minamoto no Yorimasa una nit vigilava al terrat i va disparar una fletxa en flames al núvol, del qual va caure un nue mort. Se suposa que Yorimasa va llençar el cos al mar de Japó.

La història, precisament, està ubicada a la ciutat de You, al País de Wano, just quan el Príncep Lark i la Princesa Kiku s’estan casant. El Nue segresta la princesa durant el casament i el Príncep Lark i els Pirates del Barret de Palla s’uneixen per a rescatar-la de la bèstia. Lark, basat en Yorimasa, és qui derrotaria el Nue dalt de la taulada (aquest cop, del temple on vivia el monstre, en comptes del Palau de Kyoto) amb l’ajuda d’en Ruffy i els seus amics.

[/su_spoiler]

Revista One Piece Magazine

[su_spoiler title=”One Piece Magazine” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

La One Piece Magazine (OPM) va ser una revista publicada de forma mensual entre els mesos de juliol, agost i setembre de 2017 durant el 20è Aniversari del manga (tot i que després en van sortir més volums a partir del 2018). Les portades de la revista van ser dibuixades per Eiichiro Oda, tot i que hi ha obres d’altres artistes. Aquesta revista consta d’un pòster especial dibuixat per l’Oda que es troba fragmentat en els tres primers números, d’un manga especial If Story (de l’estil què passaria si…) protagonitzat pels tres germans, on es veu un final alternatiu de la Guerra de Marineford; entrevistes amb Eiichiro Oda i amb els seus editors, imatges dels quaderns de notes d’Oda amb esbossos i esquemes, un petit manga anomenat Oda i els seus assistents dibuixat per Haruto Ikezawa, una novel·la protagonitzada pel Portgas D. Ace escrita per Shou Hinata i supervisada per Eiichiro Oda, anomenada One Piece Novel “Ace” i els pòsters de recompensa realistes d’en Ruffy, l’Ace, en Sabo i en Law, cadascun en cada número de la revista.

[/su_spoiler]

Antologia d’obres d’Oda anteriors a One Piece

[su_spoiler title=”Wanted!” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Wanted! és una antologia de sis històries curtes creades per l’Eiichiro Oda abans de la publicació del primer capítol de One Piece el 1997. Va ser publicat a Japó el 1993 per SHUEISHA Inc., Tokio, i a Espanya el 2011 per l’editorial Planeta DeAgostini.

Al llibre hi podem trobar: Wanted! (Es busca!), El Futur com a Regal de Déu, La manifestació d’un dimoniMonsters (on trobem la primera aparició del samurai Ryuma, que reapareixerà a l’obra mestra d’Oda, One Piece, durant la Saga de Thriller Bark) i Romance Dawn V.2. (L’albada del romanç V.2.), la primera aparició d’en Ruffy en una obra d’Eiichiro Oda. Aquestes històries curtes van ser publicades en diferents números de la revista Shônen Jump de 1993 a 1996, i al volum número 11 dels premis Tezuka-Akatsuka.

[/su_spoiler]

Databooks de One Piece

[su_spoiler title=”One Piece Red, Blue, Yellow, Green, Blue Deep i Vivre Card” open=”no” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Els DataBook o Llibres de Dades és una sèrie de quaderns publicats per Shueisha. Aquests llibres contenen una gran quantitat d’informació sobre la sèrie en general, tant de personatges com de la història. Els llibres són escrits per Eiichiro Oda. Són molt importants pel fet que en aquests llibres s’han revelat noms de personatges, esbossos i històries curtes anomenades omakes, incloent també la geografia del Món de One Piece i Mini Històries. En alguns s’han publicat entrevistes fetes a l’Eiichiro Oda, com és el cas del One Piece Blue: Grand Data File, que compta amb l’entrevista “Explica’m, Oda-sensei!“. Actualment s’han publicat 6 DataBooks:

  • One Piece Red: Grand Characters, del 2 de març de 2002
  • One Piece Blue: Grand Data File, del 2 d’agost de 2002
  • One Piece Yellow: Grand Elements, del 4 d’abril de 2007
  • One Piece Green: Secret Piece, del 4 de novembre de 2010
  • One Piece Blue Deep: Characters World, del 2 de març de 2012
  • Vivre Card – One Piece Visual Dictionary, del 4 de setembre de 2018

[/su_spoiler]

Galeria amb totes les portades

Cliqueu a les miniatures per veure-les més grans