Traducció de One Piece de Lluna Plena no Fansub

Els administradors de One Piece Català hem pensat que seria bo fer publicitat dels capítols de One Piece que Lluna Plena no Fansub tradueix en català. Creiem que és bo unir forces i ensenyar la bona labor que realitzen amb el manga que tant ens estimem (i més des que el nostre administrador Kobasen n’és el traductor).

La publicació de One Piece de Lluna Plena té un retard de 15 capítols (més o menys) respecte la publicació oficial, però l’obra resultant és el fruit de la feina d’un molt bon equip d’editors, correctors, netejadors i traductors que ofereixen els capítols amb la millor qualitat possible, tant sigui per qüestions de traducció, ortografia, gramàtica, edició com presentació.

Lluna Plena no Fansub penja una noticia al seu blogspot cada vegada que publiquen material nou (ja sigui manga, anime, pel·lícules o OVA), així que hem pensat que nosaltres també podem publicar una notícia cada vegada que es publiqui un nou capítol de One Piece als webs Mangadex, manga.fansubs i Tumangaonline, o quan es publiquin els volums sencers a MEGA i Mediafire.

Des de One Piece Català obrarem com a ajudants de Lluna Plena no Fansub per fer més ressò de la feina que fan respecte al manga i els continguts especials de One Piece. Val a dir, que tota notícia que publiquem contindrà spoilers de la trama actual de la sèrie, i que també podreu comentar el material de què fem publicitat als comentaris de cada notícia o a la nostra pàgina de Facebook.

Dit això, comencem la nostra campanya de publicitat mostrant-vos una obra que van realitzar per Nadal, l’episodi 907 de l’anime titulat “Romance Dawn, l’especial del 20è Aniversari”, un episodi que adapta el one-shot d’Eiichiro Oda “Romance Dawn V.2”, una de les proves pilot de la sèrie que també podeu trobar al volum antològic “Wanted!”. Esperem que us agradi que el gaudiu de tot cor:

Romance Dawn

Especial del 20è Aniversari de One Piece

 

Leave Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.