Qui som i a on anem? Tot i que comencem molt filosòfics, no pretenem entrar en termes existencials sinó explicar-vos què és el Projecte One Piece Català.

El 2006 es va començar a emetre One Piece al K3, i des de llavors que els administradors i molts seguidors de la sèrie hem estat enganxats a l’obra mestra d’Eiichiro Oda. Molts de nosaltres no sabíem que existia el manga d’aquesta sèrie i no ho vam saber fins fa pocs anys, perquè estàvem conformes amb el que veiem per televisió. Després de reiterades pauses en l’emissió, molts vam començar a llegir informació de les wikis, vam descobrir que hi havia un manga que anava força més endavant que el doblatge en català, i també que es podia veure l’anime sense doblar i subtitulat en castellà per poder seguir la sèrie sense esperar que TV3 comprés més episodis. En aquests temps de descobriment, moltes pàgines van ajudar els fans a entendre aspectes de la trama que no s’entenien, i alhora, a enganxar-nos encara més. Molts dels administradors ens vam quedar meravellats d’aquestes pàgines, i volíem formar part d’aquesta ajuda extra que oferia Internet per a tots els seguidors amb ganes de més.

És per això que va néixer el Projecte One Piece Català: una gran comunitat formada tant pels seus administradors com els col·laboradors de la mateixa, per poder donar el bon servei de continguts de la sèrie que vam trobar a Internet quan el vam necessitar i, alhora, el que voldríem haver trobat.

Tots junts intentem posar grans quantitats de contingut de la sèrie a la disposició de la gent que no coneix One Piece i a tots aquells que en són fans empedreïts. Treballem per tal de facilitar novetats, curiositats i notícies de One Piece a tothom amb certa periodicitat.

Per gaudir del nostre contingut vam crear el nostre web, on podreu consultar des de notícies fins a qualsevol tipus de curiositat i també els diversos comptes oficials de les xarxes socials que administrem, des d’on informem de nous continguts del Projecte i notícies sobre el manga d’Eiichiro Oda i, en especial, del seu doblatge en català.

El 14 de desembre de 2015 vam començar el Projecte des de la nostra pàgina de Facebook, i vam seguir obrint comptes a les xarxes socials fins a inaugurar aquest lloc web, el 5 de maig de 2016.