Portades de la Shōnen Jump de One Piece

Logo de Shonen Jump

Shūkan Shōnen Jump (週刊少年ジャンプ?) és una revista de manga shonen publicada setmanalment al Japó per Shueisha com a part de la línia de revistes Jump.

És la revista de manga més venuda, així com una de les més antigues que encara es publiquen. El primer número fou publicat l’1 d’agost de 1968. Els mangues publicats dins la revista estan orientats a un públic masculí jove, i solen contenir elements d’acció, aventures i comèdia. Els capítols de les obres són recopilats i publicats en volums sota el segell “Jump Comics” cada dos o tres mesos.

La revista es publica traduïda als Estats Units, Canadà (Weekly Shonen Jump), Alemanya (Banzai!), i Suècia; les versions internacionals no inclouen tots els títols publicats a la versió original, sinó només les obres més populars. Algunes de les sèries més populars com Bola de Drac, One Piece, Naruto i Bleach han estat traduïdes al català. Les adaptacions a animació de les obres Dr. Slump, Musculman, Yu Yu Hakusho i Slam Dunk foren doblades al català i emeses a 3xl.net.

A la portada de cada revista hi surten els personatges de les sèries que s’hi publiquen i nosaltres hem recopilat les portades on hi surt en Ruffy com a protagonista, o amb una mida relativament visible.

Les portades es troben ordenades cronològicament i el nom de cada imatge correspon a la data de publicació de la revista en aquest ordre: ANY-MES-DIA

Com a dada curiosa, nosaltres vam realitzar aquest llistat de portades el 23 d’octubre de 2016, i la Shonen Jump en va fer un altre, el 7 d’agost de 2017.

(feu click a les imatges per veure-les a mida completa)

FONT: https://comicvine.gamespot.com/weekly-shonen-jump/4050-43519/

Leave Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.