Entrevista d’Oda a la Jump Ryu – 2015

L’any 2015, Eiichiro Oda va revelar l’estudi on dibuixa One Piece a la revista Jump Ryu, que va gravar-lo dibuixant una imatge promocional i van enregistrar tot l’estudi. D’aquestes gravacions realitzades, en va quedar un documental de 40 minuts sobre la figura de l’artista i del seu entorn de treball.

Al documental hi podem veure diferents racons de l’estudi, la seva decoració i fins i tot la cambra de bany de l’artista. A continuació, us deixem amb algunes fotografies del sorprenent aspecte del lloc on es dibuixa One Piece setmana rere setmana.

L’escriptori on treballa Eiichiro Oda està compost per una taula plena d’artefactes. És aquí on el mestre plasma els seus guions i les seves idees a paper: 

D’altra banda, els editors que l’ajuden en la seva feina s’asseuen en una altra taula separada:

Si observem amb atenció els diferents racons de l’estudi es pot apreciar com Eiichiro Oda és un gran fan dels videojocs. Si us fixeu bé, entre les seves consoles es pot trobar una Playstation 3, una Playstation 4 i una Nintendo Wii. Eiichiro Oda juga als videojocs basats en la seva franquícia?:

Un altre dels elements decoratius que crida l’atenció és la gran quantitat de figures que apareixen a la seva prestatgeria. Veient les diverses fotografies no hi ha cap dubte que l’autor és un gran fan d’obres clàssiques del cinema com Star WarsAlienTerminator. A més, Oda té miniatures de diversos animals que possiblement li serveixen d’inspiració per la fauna que apareix a One Piece.

Continuant el viatge per l’estudi ens trobem amb una gran estàtua de Terminator i amb una misteriosa porta que sembla decorada com si es tractés de l’entrada d’un vaixell:

I un cop ens endinsem a l’interior hi trobem la cambra de bany, una petita però impressionant sala on es pot veure el cap d’un tauró penjat a la paret i una decoració on s’hi aprecien multitud de criatures marines. És impressionant, no?!

Els administradors de One Piece Català hem pogut obtenir cinc fragments del documental de 40 minuts (fragments que no són la totalitat d’aquest documental) on es veu part de l’estudi i com dibuixa i pinta l’Eiichiro Oda. Aviat penjarem un vídeo de les cinc parts en aquesta pàgina.

Esperem que us agradi!

1 Comments

  1. Pingback: Entrevista a Hiroyuki Nakano sobre la duració de One Piece

Leave Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.