torre_de_la_justicia

[su_spoiler title=”INTRODUCCIÓ” open=”yes” style=”fancy” icon=”caret-square”]

Per la bona convivència dels usuaris del lloc web, els administradors hem creat un seguit de normes tant pels usuaris com per nosaltres mateixos. Preguem que siguin respectades i recordem que l’incompliment d’aquestes comportarà conseqüències com l’eliminació de privilegis en el cercle dels administradors, de comptes en el cercle d’usuaris o de comentaris, en ambdós cercles.

[/su_spoiler]

NORMATIVA

Queden prohibits els noms d’usuari puerils o ofensius per a totes les persones que es registrin al web. Ningú podrà registrar-se amb un nom que inclogui paraules com “caca” o qualsevol tipus d’insults. Aquells que ho facin perdran el seu usuari el més ràpid possible, però se’n podran crear un altre si respecten la norma.

Es prega que tots els integrants del web mantinguin les formes amb els altres membres:

  • S’ha de comentar sense insults ni atacs pejoratius.
  • S’ha d’evitar comentar spoilers de la trama del manga en pàgines del web que no tinguin relació amb el manga. Els únics comentaris amb spoilers permesos al web es trobarien a la secció de Descàrrega de Manga i a la secció de comentaris dels Spoilers Setmanals de la pàgina de Facebook. Els spoilers fora de lloc seran eliminats segons el grau d’esbudellament de l’argument. Tot el que es comenti d’abans del Time-Skip NO es considera spoiler.
  • No es pot compartir al web cap contingut obscè, ofensiu o relatiu al gore i el hentai.
  • Això va tant pel contingut de comentaris, pàgines o posts.  Qualsevol missatge d’aquest calibri serà eliminat i s’observarà que l’usuari que l’hagi realitzat sigui expulsat si les seves faltes d’educació són reiterades.
  • Tota infracció que els administradors considerem greus poden comportar l’eliminació d’un altre administrador o d’un usuari temporalment.

Es pot compartir contingut del web sempre que es faci referència a la mateixa. Els administradors som molt perepunyetes i si descobrim contingut nostre sense posar-nos com a font, perseguirem de la forma que sigui al que ho hagi compartit. Podem arribar a convocar una Buster Call si el nostre contingut és maltractat després que nosaltres mencionem sempre les nostres fonts.


ENS COMPROMETEM COM A PÀGINA A…

Donar un contingut adequat.

Escoltar i entendre qualsevol petició per part del nostre públic.

No compartir res sense l’autorització de la nostra font.

Informar des d’un punt de vista neutral.

Mantenir-vos al dia amb la informació més actual.

No revelar la identitat de la gent que ens demani que no la revelem.

Donar tot el contingut de la web de forma 100% gratuïta.

Que els administradors no guanyin ni un cèntim amb el projecte.

Que els diners que es puguin arribar a obtenir amb el projecte vagin dedicats a afers d’aquest mateix o a finançar concursos/regals per als seguidors del projecte.