Mapa del món – Ruburu One Piece

El 27 de febrer de 2021 es va publicar el llibre Ruburu One Piece, una guia de viatges que serveix com a recull d’indrets que van servir d’inspiració per a llocs de la sèrie. El llibre té dues parts. La més llarga presenta els països i ciutats que van inspirar algunes de les illes de la sèrie. L’altra, mostra els indrets del món real que van servir d’inspiració per a les llars dels Pirates del Barret de Palla. Adjuntem a continuació les imatges de la guia que hem extret del compte de Twitter d’en Redon de Pirateking:

Aquest llibre també inclou un mapa del món de One Piece que mostra els cinc grans oceans de la sèrie (East Blue, North Blue, West Blue, South Blue i la Grand Line), la Red Line i un seguit d’illes visitades pels Pirates del Barret de Palla o mostrades/mencionades en algun moment. S’ha de tenir en compte, però, que aquest mapa no és precís canònicament a escala 1:1 quant a la posició geogràfica, la mida de les illes i l’existència d’altres illes (com les que hi ha mencionades d’altres oceans), sinó que serveix simplement per donar una idea general del viatge dels nostres protagonistes.

En col·laboració amb One Piece Català Wiki i Lluna Plena no Fansub (amb qui treballem per la traducció del manga en català) vam traduir i editar el mapa de què us parlem tot tenint en compte la traducció catalana de l’anime i del manga i els articles del wiki en català.

Si premeu la imatge, la podreu veure més gran. També podeu visualitzar el mapa als nostres comptes de Twitter i Instagram, on us el mostrem al detall.

FONTS: Compte de Twitter d’Artur – Library of Ohara, Compte de Twitter de Redon – Pirateking

Leave Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.