LlPnF reprèn la traducció del manga

Lluna Plena no Fansub reprèn la traducció en català del manga

L’equip de Lluna Plena no Fansub (LlPnF) encarregat de la traducció en català del manga de One Piece torna a estar en marxa per portar-vos tots els capítols acumulats que falta per traduir. Reiniciaran la traducció des del capítol 853 perquè pugueu tenir disponibles els capítols més nous de la sèrie.

Aquest cop, la traducció correrà a càrrec de dos equips que treballaran alhora: el primer i més gran, s’encarregarà de traduir els capítols acumulats de Whole Cake (del capítol 853 al 899), i el segon equip, format pels Administradors #Kobasen i #Ramon10 d’aquesta pàgina i altres companys de Lluna Plena, s’encarregarà de traduir el manga per poder estar al dia a partir del capítol 900. D’aquesta manera, els fans de One Piece que vulguin seguir al dia la sèrie ho podran fer en català gràcies a la col·laboració d’ambdues pàgines web!

Des de la nostra pàgina de Facebook us seguirem passant els Spoilers Setmanals del manga i us avisarem quan surtin els capítols en català que s’estan traduint a través d’aquest projecte. De moment, ja podeu gaudir del capítol 900 a mangadex! Esperem que us agradi!

1 Comments

Leave Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.