Fruites del Diable

Què són les Fruites del Diable?

Sempre he sentit a dir que són com encarnacions de Satanàs mateix, i que si te’n menges una, perds la capacitat de nedar, però a canvi obtens una propietat que et dona la fruita.

— En Shanks explicant-li què és una fruita del diable al Buggy

lasfrutasdeldiablo-animemx16-770x433

Es diu que són la fruita del Mar del Diable i que el secret del seu poder es troba amagat en algun lloc de la Grand Line. Com que trobar-ne una és molt rar (sobretot fora de la Grand Line) s’han format un gran nombre de rumors sobre elles que fan difícil de dir si algunes coses són veritat o pura ficció. Una persona normal i corrent de dins la sèrie no sap res sobre les fruites o bé molt poca cosa sobre el que són en realitat, això s’aplica especialment a les persones de fora la Grand Line o en pobles aïllats dintre d’aquesta, on les fruites són menys comunes, com es veu a Amazon Lily, el país de Wano o la mateixa princesa Shirahoshi de l’illa dels tritons, aquests pensen que el poder de l’usuari és degut per una maledicció o un conjur. Degut al poder que atorguen aquestes fruites es poden vendre al mercat negre per mes de 100.000.000 de bellies, tot i que el seu preu varia amb la habilitat per exemple la Ope Ope arriba a valdre 5.000.000.000 de bellies.

Les fruites del diable quan es mengen, donen al consumidor un poder o tret especial, convertint-se immediatament en un usuari de fruita del diable. Cal fer una mossegada per adquirir el poder de la fruita, que després d’això es torna simplement una fruita normal i corrent amb un gust horripilant. No obstant això, els usuaris tendeixen a menjar-se-la sencera, no donant-se compte d’aquest fet. La fruita també transmet el seu poder si s’empassa sencera sense mastegar, com va passar amb en Buggy. També hi ha objectes inanimats que han aconseguit el poder d’una Fruita del Diable gràcies al Dr. Vegapunk, com en Lassoo, el gos/pistola (una pistola que va “menjar” la fruita Inu Inu no Mi: model dachshund) i en Funkfreed, l’elefant espassa (una espasa que va “menjar” la fruita Zou Zou no Mi).

Hi ha més de 100 tipus de fruites del diable, amb diferents formes i colors, però totes elles comparteixen patró semblant al exterior que recorda a diverses espirals, les fruites artificials no compleixen aquest patró comú sembla que tenen el seu propi, dos cercles un dins del altre. Només hi pot haver una sola fruita de cada tipus en tot el món.

Diferències de poder entre fruites:

Les habilitats que donen les fruites del diable es poden desenvolupar i després convertir en armes de guerra molt potents, només depen de com s’utilitzin i com es treballin.

— En Crocodile explicant de què depén el poder d’una fruita

Es pot considerar que hi ha fruites més dèbils que altres per l’habilitat que t’aporten i a la vegada una mateixa fruita pot semblar més dèbil del que és per com l’utilitza el seu usuari. Tot i això tal i com indica en Crocodile, en una lluita entre usuaris es imprevisible el seu final, podent perdre un usuari amb una fruita del diable aparentment més forta com passa a la lluita d’en Ruffy i en Crocodile.

Doru_vs_Doku.png

La Doru Doru frenant la Doku Doku

A més hi ha fruites que tot i semblar més dèbils que altres aconsegueixen superar-les com per exemple la Gomu Gomu no Mi immune a la Goro Goro no Mi o la Doru Doru no Mi capaç de parar la Doku Doku no Mi, i altres fruites amb habilitats semblants acaben sent una superior a l’altre com la Magu Magu no Mi capaç de cremar l’usuari de la Mera Mera no Mi, la Ton Ton no Mi que permet al usuari augmentar molt més el pes que la Kilo Kilo no Mi o la Hie Hie no Mi que congela molt més ràpidament que la Yuki Yuki no Mi.

Els poders que aporten són tant misteriosos i variats que poden superar els límits normals com la Yomi Yomi no Mi podent ressuscitar al seu usuari o la Ope Ope no Mi capaç de curar al seu usuari d’una malaltia que la medicina no era capaç de curar.

Identificació:

Segons l’Oda en un SBS, no pot existir el mateix poder d’una fruita del diable amb dos usuaris diferents i per tant no apareixerà una fruita mentre aquesta tingui un usuari viu, aixi que quan un usuari mor la fruita d’aquest apareix en algun lloc del món a menys que el poder sigui transmès a un nou usuari d’alguna forma desconeguda, com és el cas del poder de la Gura Gura no Mi que en Barbanegra aconsegueix del cadàver d’en Barbablanca.

Existeix una enciclopèdia de fruites del diable, que enumera les fruites i les habilitats que donen al usuari, tot i això molt poques tenen il·lustració el que indica que no poden ser identificades per la seva forma. Per exemple la Gomu Gomu i la Yami Yami tenen il·lustració i van poder ser identificades però la Awa Awa i la Ushi Ushi model girafa no tenien il·lustració i per tant van ser identificades per la habilitat que van aconseguir els seus usuaris. Aquesta enciclopèdia ha estat utilitzada pel Marshall D. Teach per memoritzar la imatge de la Yami Yami i se suposa que en Shanks i la seva tripulació la van consultar ja que sabien que la fruita del diable d’en Ruffy era la fruita Gomu Gomu abans que aquest se la mengés. En Sanji comenta que, quan era petit, va llegir l’enciclopèdia i es va interessar per la Suke Suke.

Creixement:

Quan un usuari mor, la fruita d’aquest reapareix, però no creix d’una planta, simplement es regenera a partir d’una fruita normal propera, com es veu amb la Sara Sara no Mi (model Axolot), una altre característica és que la cua de la fruita es caragola sobre si mateix, es formen els patrons i a la vegada que canvia de color.

Sara-Sara-no-Mi-reapareixent

Sara Sara nomi reapareixent

Com la fruita es regenera a alguna fruita propera al lloc de la mort del usuari, les possibilitats de tornar-la a trobar són mínimes i es pot tardar molt a localitzar-la, com es demostra amb la Mera Mera no Mi, ja que en Doflamingo la va trobar 2 anys després de la mort del Ace.

Font:https://ca.onepiece.wikia.com/wiki/Fruites_del_diable

Leave Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.