ACTOR DE DOBLATGE – CARLES LLADÓ

Fitxa tècnica de l’actor al documental Les Veus de l’Ànima

En Carles Lladó Zaro (4 d’octubre de 1972) és un actor de doblatge català amb vint anys d’experiència al gremi. A l’anime One Piece, és conegut per posar veu al protagonista de la sèrie, en Monkey D. Ruffy, tot i que també va doblar la contrapart zombi del noi del barret de palla, el dimoni Ozu.

No només ha doblat personatges tan carismàtics com en Monkey D. Ruffy de One Piece o en Kyosuke Kasuga de Kimagure Orange Road, sinó que també ha deixat la seva veu a moltíssims personatges d’imatge real i d’animació, en castellà i en català, d’animació japonesa i no japonesa.

Us adjuntem les seves fitxes de doblatge, tant en català com en castellà.

Juntament amb en Marc Zanni i en Joan Sanz, organitza els tallers de doblatge M’anima l’anime per tots aquells fans que s’hi vulguin inscriure i gaudir de sessions de doblatge amb les tres veus cèlebres de l’anime en català. El web també té un canal de youtube, Manima Lanime on les tres veus en són els protagonistes.

El 2014 va participar al documental Les veus de l’ànima sobre el fenomen del doblatge de l’anime a Catalunya explicat per diversos actors de doblatge que hi han participat activament com Joan Pera (Woody Allen), Marc Zanni (Roronoa Zoro/Son Goku) o Núria Trifol (Ran Mouri/Utena/Natalie Portman).