El nostre web disposa d’un canal de YouTube propi pel qual vam publicar un parell d’anàlisis d’episodis de l’anime i de capítols del manga però Toei Animation i la pròpia Shonen Jump ens van denunciar els vídeos i els vam haver d’esborrar. Ara per ara, el canal de YouTube es troba en blanc però tard o d’hora penjarem vídeos amb contingut propi com són entrevistes i debats.

El “Capità Lucy” és un youtuber català que publica teories, anàlisis i especulacions dels capítols del manga i dels episodis de l’anime més recents. En ser un dels pocs divulgadors catalans de contingut de One Piece a YouTube, hem decidit patrocinar-lo en aquest web i ajudar-lo a propagar els seus comentaris entre els fans que tenim a la pàgina web i a la pàgina de Facebook.

El canal dels Arxius d’Ohara és un canal de YouTube català que penja tota mena de teories sobre One Piece en el nostre idioma. En ser un dels pocs divulgadors catalans de contingut de One Piece a YouTube, hem decidit patrocinar-lo en aquest web i ajudar-lo a propagar els seus comentaris entre els fans que tenim a la pàgina web i a la pàgina de Facebook.