App Oficial de One Piece Català:

Presentem la App del nostre web per tal de facilitar a tots els nostres usuaris una experiencia més comoda. Si tens Android estás de sort, ja que gràcies a la nostra app podras gaudir de totes les opcións que brindem en el nostre lloc web des de una app simple i facil d’utilitzar. Amb un sol clic podràs gaudir de les noticies més recents de One Piece, llegir el manga, veure el anime y un munt de exeteres.


FUNCIONS:

  • Veure les noticies més recents
  • Anime Online
  • Manga Online
  • Pel·licules Online
  • Notificacións amb les novetats del projecte
  • Descarregues
  • Informació (Sagues, personatges, tripulacións…)
  • Editar el teu perfil
  • Enquestes
  • Podcast

I un munt d’opcións més…


CAPTURES:


ACTUALITZACIÓ 5.0:

En la nova versió de l’App tenim un nou disseny de les notícies del web amb un tema molt més entenedor. Hem agregat al menú l’opció de registre d’usuari per tal de veure els apartats de contingut Online i Descàrregues sense cap problema. Cal tenir en compte que l’App està en una versió força avançada i no hauria de donar problemes.

Arreclat l’error de reproducció d’episodis.

Cal destacar que la barra superior de la web a sigut reduïda per tal de donar una major immersió i fer el contingut un pel més visible ^^

ALTRES NOVETATS:
–>Capítols a pantalla completa
–>Reajustament del web a l’App
–>Càrregues reduïdes
–>Reajustament del timó

TUTORIAL DE DESCARGA Y INSTALACIÓN EN DISPOSITIVOS (ANDROID):

Para poder instalar la app, necesitamos activar en los ajustes de nuestro teléfono “instalar app’s de origen desconocido”:

1- Para permitir a nuestro Android la instalación de aplicaciones procedentes de orígenes desconocidos nos dirigiremos a: Ajustes -> Seguridad -> Seleccionar Orígenes Desconocidos.

2- Cuando activemos Orígenes Desconocidos nos saldrá un mensaje confirmando si estamos seguros de hacer esto con el siguiente mensaje: El teléfono y los datos personales son más vulnerables a los ataques de aplicaciones de origen desconocido. El usuario acepta ser el único responsable de cualquier daño en el teléfono o pérdida de datos que se pueda derivar del uso de estas aplicaciones.

3- Le damos a “Aceptar” y podremos empezar a descargar la app des del enlace de descarga de esta misma página.

4- Una vez descargado nos pedirá si queremos instalar la app, le marcaremos installar y ya tendremos la app de ACommerce disponible para utilizar en nuestro móvil.


Descarrega’t directament l’App amb el següent botó o escaneja el codi QR des del teu mòbil:

b90120a0d27ec7b532f9be235263a9dd.png
descarga.png

8 Comments

Leave Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.