Anime

One_Piece

Igual que la majoria dels animes, el de One Piece és una adaptació animada del manga. Produïda per Toei Animation, la sèrie animada de One Piece es va estrenar al Japó per Fuji TV el 20 d’octubre del 1999.

Les diferències entre l’anime i el manga són més o menys notaries i el principal canvi es dóna en els anomenats farcits (o fillers, també coneguts per rellenos en castellà) encara que s’han donat algunes edicions de major o menor importància durant la història en l’anime pel que fa a l’esdevingut en el manga.

A Singapur, l’anime és llicenciat per ODEX, que va produir un doblatge en anglès que va durar 104 episodis. Al juliol de 2008 la revista Weekly Shonen Jump, va anunciar el llançament d’un prototip que va precedir One Piece, Romance Dawn, que està sent adaptat en format OVA, com a part de the Jump Super Anime Tour.

En una enquesta realitzada per l’Agència de Cultura Japonesa, d’entre els cinquanta millors animes i mangues del Japó, One Piece va aconseguir el lloc 11. L’anime també ha comptat amb reconeixements. En el rànquing publicat per TV Asahi de 2005, sobre els 100 millors animes de tots els temps, basat en una enquesta online al Japó, One Piece va aconseguir el lloc 6/4. És el dotzè anime més llarg fins al moment. Eiichiro Oda està molt influenciat per Akira Toriyama, l’autor del manga Bola de Drac.

A Catalunya es va estrenar el 2 de març de 2006, i des de llavors s’han emès fins a 516 episodis en els tres canals de TVC dedicats al públic jove: K3, 3XL i Super3.

A la resta de l’Estat Espanyol s’ha emès en les següents emissores: Boing, Jetix, Tele5, TVG, ETB, Canal 9 i en quatre llengües: castellà, amb 263 episodis; valencià, 195 episodis; euskera, 156 episodis i gallec, 104 episodis.

9 Comments

  1. Stefierrote

    Moltíssimes gràcies per haver doblat aquests 516 capítols de manera que tots els espectadors i jo l’hagim gaudit. No sé com expressar que heu aconseguit que disfruti d’aquests episodis com si fossi una nena petita. És una llàstima que no hi hagin més, però si en un futur es torna a doblar el mínim que podré fer es donar soport a la sèrie. MOLTÍSIMES GRÀCIES!!!!!! <3

  2. Wwater

    Hola, porto setmanes veint-la en català però ara he arribat al episodi 516. M’agradaria continuar amb l’idioma així que m’agradaria saber si hi ha alguna pàgina on hi hagi one piece subtitulat en català. Moltes gràcies per haver-me permés veure aquests 500 primers episodis en català, es disfruta molt. <3

Leave Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.